U bent sociaal ondernemer en u wilt graag deel uit maken van het netwerk van Bureau Netwerk. U wilt graag samen met ons ondernemen. U gelooft in het bewandelen van nieuwe wegen, werken vanuit passie en denken in mogelijkheden.

U hebt een uitkering, maar bent er weer aan toe om aan de slag te gaan. Of u hebt net nog even een klein duwtje nodig. U bent best ondernemend en vraagt zich af hoe het zou zijn om voor uzelf te beginnen…

U hebt een medewerker die moet herintreden of een outplacementtraject nodig. Deze medewerker wil eigenlijk liever een frisse start en voor zichzelf beginnen…

U bent een zorg- of welzijnsinstelling en u zou graag beter samenwerken met andere partijen waar u veel mee te maken hebt. U denkt dat u in een samenwerkingsverband meer kunt bereiken voor uw cliënten. U weet alleen niet zo goed hoe u dit aanpakt.

Uw organisatie gelooft in het versterken van uw medewerkers en wil ze graag op de juiste plek hebben. U wilt uw medewerkers graag in de gelegenheid stellen een nieuwe werktoekomst uit te stippelen, zodat u tot de meest optimale samenwerking kunt komen.

 

Comments are closed.

#site ul.main-nav { width: 700px; }